VOETBALLER

Wij richten ons op ontwikkeling van de individuele voetballer. We trainen in kleine groepen, zodat we veel individuele aandacht kunnen geven aan elke speler. Door onze spelers de keuze te geven waar hij/zij aan wil werken, maken we de spelers bewust van de eigen ontwikkeling.

Onze manier van trainen is uniek. Wij trainen veel op aspecten die steeds meer aan bod komen in het moderne voetbal. We richten onze trainingen op een superleuke manier in en brengen onze passie voor voetbal over aan elke speler. Plezier en hard werken gaat bij ons samen om nog beter te willen worden.

De technische vaardigheden komen veel aan bod, ook besteden we veel aandacht aan handelingssnelheid en awareness. Wij maken gebruik van de nieuwste gadgets en materialen om spelers op dit gebied bij te scholen. Dit is uniek in Nederland!

Samen werken wij aan het verbeteren van:
– Awareness
– Voetenwerk met & zonder bal
– Looptechniek
– Balcontrole
– Dribbelen
– Passing
– Schiettechniek
– 1 vs 1 verdedigen & aanvallen
– Vertrouwen in jezelf
– Sociale vaardigheden
– Nieuwe skills
– Braintraining

Ook op tactisch gebied proberen wij d.m.v. diverse spelprincipes spelers handvatten mee te geven. Op vragenderwijs proberen wij spelers bewust te maken van verschillende situaties die ook in wedstrijden veel voor zullen komen.

Voetbalschool panenka

Voetbalschool panenka

2e pakket 20% korting. Kortingscode: Familie

INSCHRIJVEN