MANIER VAN TRAINEN

Veilige leeromgeving

De groepen worden verdeeld op leeftijd en niveau. Zo zorgen wij ervoor dat elke speler op zijn/haar eigen niveau leert en creëren we een veilige leeromgeving. De trainingen worden aangeboden door ervaren/gediplomeerde trainers. Daarnaast hebben onze trainers een passie voor voetbal, dit brengen ze met veel enthousiasme over op de spelers.

Wedstrijd-echte-situaties

Wij vinden het erg belangrijk dat onze spelers de accenten, die gelegd worden tijdens de traingen, toepassen in de wedstrijden. Zo laten we af en toe keepers aansluiten bij partijvormen en zorgen we ervoor dat zowel de keepers als de voetballers in wedstrijd-echte-situaties terecht komen. Onze trainers maken spelers zelfbewust door vragenderwijs te coachen.

Voetbaldagen
certificaat

 Plezier en hard werken

Onze manier van trainen is uniek. Wij trainen veel op aspecten die steeds meer aan bod komen in het moderne voetbal. We richten onze trainingen op een superleuke manier in en brengen onze passie voor voetbal over aan elke speler. Plezier en hard werken gaat bij ons samen om nog beter te willen worden.

 Unieke trainingsmethode

De technische vaardigheden komen veel aan bod, ook besteden we veel aandacht aan handelingssnelheid en awareness. Wij maken gebruik van de nieuwste gadgets en materialen om spelers op dit gebied bij te scholen. Dit is uniek in Nederland!

Trainen bij Voetbalschool Panenka

Extra aandacht voor elke voetballer én keeper

Wij richten ons op ontwikkeling van de individuele voetballer. We trainen in kleine groepen, zodat we veel individuele aandacht kunnen geven aan elke speler.

Wij richten ons op ontwikkeling van de individuele keeper. We trainen in kleine groepen, zodat we veel individuele aandacht kunnen geven aan elke keeper.