Winter Performance Training

In de Winterperiode gaan we 8 weken aan de slag om van jou nog betere voetballer te maken. De Winter Performance Training wordt georganiseerd in de Wiarda Sporthal. In de zaal hebben we een beschikbare plaatsen, wees er dus snel bij! VOL is helaas VOL!

De training duurt 60 minuten. We trainen op twee verschillende tijden, van 16:00 uur tot 17:00 uur en van 17:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt bij de opgave je voorkeur van tijdstip aangeven. De spelers van 5 t/m 8 jaar zullen trainen van 16:00 uur tot 17:00 uur. De spelers van 9 t/m 15 jaar zullen trainen van 17:00 uur tot 18:00 uur. Wanneer het ene uur vol zit zouden er wijzigingen kunnen plaatsvinden.

Wij trainen veel op aspecten die steeds meer aan bod komen in het moderne voetbal. We richten onze trainingen op een superleuke manier in en brengen onze passie voor voetbal over aan elke speler. Plezier en hard werken gaat bij ons samen om nog beter te willen worden. Geef in de opgave aan waar jij specifiek aan wilt werken en we gaan er samen 8 fantastische weken van maken!

Voetbalschool panenka
 
Voetbalschool panenka

20% korting op alle pakketten. Kortingscode: panenka10jaar

Tijdelijke aanbieding

2e pakket 20% korting. Kortingscode: Familie