Winter Performance Training

In de Winterperiode gaan we 8 weken aan de slag om van jou nog betere voetballer te maken. De Winter Performance Training wordt georganiseerd in de Wiarda Sporthal bij Blauw Wit ’34. In verband met  de ruimte in de zaal hebben we een aantal beschikbare plaatsen, wees er dus snel bij! VOL is helaas VOL!

De training duurt 60 minuten. De training duurt 60 minuten. Deze Winter Performance Training wordt georganiseerd vanaf 16:30 uur tot 17:30 uur. Wanneer het eerste uur vol zit gaan we groepen overplaatsen naar het tweede uur. De tweede groep traint van 17:30 uur tot 18:30 uur. 

Wij trainen veel op aspecten die steeds meer aan bod komen in het moderne voetbal. We richten onze trainingen op een superleuke manier in en brengen onze passie voor voetbal over aan elke speler. Plezier en hard werken gaat bij ons samen om nog beter te willen worden. Geef in de opgave aan waar jij specifiek aan wilt werken en we gaan er samen 8 fantastische weken van maken!

Voetbalschool panenka

 
Voetbalschool panenka

2e pakket 20% korting. Kortingscode: Familie

Teamkorting!

Schrijf je samen met je teamgenoten in en ontvang 11% korting! Neem contact met ons op voor de voorwaarden en de unieke kortingscode.