KEEPER

Wij richten ons op ontwikkeling van de individuele keeper. We trainen in kleine groepen, zodat we veel individuele aandacht kunnen geven aan elke keeper. Door onze keepers de keuze te geven waar hij/zij aan wil werken, maken we de keepers bewust van de eigen ontwikkeling.

De groepen worden verdeeld op leeftijd en niveau. Zo zorgen wij ervoor dat elke keeper op zijn/haar eigen niveau leert en creëren we een veilige leeromgeving. De trainingen worden aangeboden door ervaren keeperstrainers, die zelf op hoog niveau hebben gekeept. Daarnaast hebben onze keeperstrainers een passie die ze met veel enthousiasme overbrengen op de keepers.

We besteden veel aandacht aan de basisvaardigheden van een keeper. Daarnaast analyseren wij elke keeper, om vervolgens te trainen op zowel de kwaliteiten, als de verbeterpunten. Wij maken gebruik van de nieuwste gadgets en materialen om spelers op dit gebied bij te scholen.

Wij vinden het erg belangrijk dat keepers de accenten, die gelegd worden tijdens de traingen, toepassen in de wedstrijden. Zo laten we af en toe keepers aansluiten bij oefenvormen van de overige deelnemers, dit onder begeleiding van de keeperstrainers.

Voetbalschool panenka

Voetbalschool panenka

2e pakket 20% korting. Kortingscode: Familie

INSCHRIJVEN