OVER ONS

Voetbalschool Panenka, dé voetbalschool in noord Nederland om jezelf te kunnen ontwikkelen als voetballer of keeper. Wij leiden op elk niveau spelers op door een brede basis te leggen en veel aandacht te schenken aan verschillende motorische en technische vaardigheden die op teamniveau te weinig aan de orde komen.

Dit doen we door te analyseren wat een speler goed kan en juist nodig heeft, te differentiëren in de oefenvormen met veel herhaling en veel verschillende materialen te gebruiken door wedstrijd-echte-situaties aan te bieden. Daarnaast kan een speler ook bij ons aangeven waar hij/zij aan wil werken. Door veel individuele aandacht te geven, kan een speler zich in een veilige leeromgeving optimaal ontwikkelen. Wij richten onze trainingen op een superleuke manier in, zodat spelers naast dat ze leren ook veel plezier hebben.

missie_panenka ONZE MISSIE

Het optimaal ontwikkelen en begeleiden van voetballers naar hun hoogst mogelijke niveau, waarbij het individu zich ook op lange termijn kan blijven ontwikkelen. Wij willen het beste uit onszelf en onze omgeving halen!!!

visie_panenka  ONZE VISIE

Speler ontwikkelen, zodat ze op lange termijn zelfstandig keuzes kunnen maken in de wedstrijd en creatieve oplossingen kunnen bedenken/uitvoeren. Daarnaast willen we spelers leren hoe ze verantwoordelijk kunnen zijn voor hun eigen ontwikkeling.

Onze kernwaarden

persoonlijke ontwikkeling icon

 

PERSOONLIJK ONTWIKKELING

persoonlijke ontwikkeling icon

 

INITIATIEF NEMEN

persoonlijke ontwikkeling icon

 

VERNIEUWEND ZIJN

creativiteit icon

 


CREATIVITEIT

Onze trainers

Zijn enthousiast, (her)kennen de kwaliteiten en verbeterpunten van de individuele speler, weten hoe ze een speler op een hoger niveau kunnen krijgen en geven handvaten om zich ook in de toekomst te kunnen blijven ontwikkelen.