Trainen bij Voetbalschool Panenka

Extra aandacht voor elke voetballer én keeper

Voetballer

Wij richten ons op ontwikkeling van de individuele voetballer. We trainen in kleine groepen, zodat we veel individuele aandacht kunnen geven aan elke speler.

Keepers

Wij richten ons op ontwikkeling van de individuele keeper. We trainen in kleine groepen, zodat we veel individuele aandacht kunnen geven aan elke keeper.

Dames voetbal

De groepen worden verdeeld op leeftijd en niveau. Zo zorgen wij ervoor dat elke speler op zijn/haar eigen niveau leert en creëren we een veilige leeromgeving.

Trainen

Om nog beter in te kunnen spelen op de individuele talentontwikkeling en behoeften van de individuele speler werken wij met het Panenka Keuzebord. Bij het afronden van de opgave kun je jouw wensen invullen. Het is de bedoeling dat de speler deze samen met een ouder invult. Hieronder het keuzebord uitgelegd. Wat is het? Zelfregulatie is het vermogen om je eigen leerproces te sturen en reguleren. Dat klinkt heel abstract, maar dit proces bestaat uit verschillende vaardigheden die aangeleerd kunnen worden aan jeugdspelers, zoals reflecteren, doelen stellen, plannen, monitoren en evalueren. Waarom van belang? Het leren van deze vaardigheden is van groot belang voor jeugdspelers. Enerzijds, omdat zij zich hierdoor doelgerichter en effectiever kunnen ontwikkelen als voetballer. Het blijkt namelijk dat goede atleten zelfregulerende vaardigheden verder hebben ontwikkeld dan atleten die minder goed presteren. Anderzijds is het ook waardevol, omdat spelers profijt kunnen hebben van deze vaardigheden op school of in andere situaties in het dagelijks leven. Zo is zelfregulatie een krachtige voorspeller van de kwaliteit van leren. Het blijkt dat kinderen die hogere cijfers halen op school, meer zelfregulerende vaardigheden inzetten dan kinderen die lagere cijfers behalen.

Voetbalschool panenka

Hoe werkt het Panenka Keuzebord?

Wij spelen in op de wensen van onze spelers en maken de spelers zelfbewust voor het eigen leerproces. Dit doen we door spelers het Panenka keuzebord te laten invullen. Doormiddel van dit keuzebord kunnen spelers zelfstandig de keuze maken waar hij/zij aan wil werken. Na elke 3 weken krijgen de spelers een persoonlijke terugkoppeling van de trainer die hen de afgelopen 3 weken heeft begeleid. Wij hebben meerdere keuzeborden ontwikkelt, deze sluit perfect aan op behoeftes per leeftijd.

Wat zeggen spelers over Voetbalschool Panenka

Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka

 

Sinds afgelopen zomer train ik bij 1on1panenka. Ik heb dit als heel erg leerzaam ervaren tot nu toe. Je bent erg specifiek bezig om je verder te ontwikkelen. Voornamelijk zijn we bezig geweest met awareness, mijn technische vaardigheden en het afwerken op goal. Er zit heel veel variatie in de trainingen wat echt top is! De trainingen zijn leerzaam, maar ook op een leuke manier ingericht. Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka om mezelf verder te ontwikkelen.

Voetbalclub(s): FC Utrecht, FC Emmen & SC Cambuur

panenkaprofiel

– Issa Kallon

Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler

 

Vanaf de zomer train ik wekelijks bij 1on1panenka om mezelf voor te bereiden op het komende voetbalseizoen. Mijn doel was om mijn conditie, technische vaardigheden en mijn awareness bij te houden en te verbeteren. Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler en alle oefenvormen zijn leerzaam, uitdagend en bedacht om het uiterste uit de speler te halen. Daarnaast heb ik de trainingen als erg leuk ervaren en kijk ik er elke keer weer naar uit om bij hem op het veld te staan.

Voetbalclub(s): LAC Frisia 1883, SC Cambuur (beloften) & VV Jubbega

panenkaprofiel

– Kai van Rijswijk

Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen

 

Ik ben bij 1on1Panenka terechtgekomen vanwege eerder contact met eigenaar Kayin Kleefstra, ik heb gedurende de hele zomerstop bij hem kunnen trainen, vooral om mijn kijk gedrag en technische vaardigheden bij te houden. Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen en elke dag andere trainingen.

Voetbalclub(s): De Graafschap, Fortuna Sittard & Feyenoord

panenkaprofiel

– Mark Diemers

Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen

 

Ik ben lang geblesseerd geweest en heb een operatie aan mijn hals gehad waardoor ik lang niet had gevoetbald. Om weer fit te worden en op niveau te komen heb ik contact opgenomen met jongens die al bij 1on1Panenka hadden getraind. Zij adviseerden mij om een proeftraining te proberen. Sindsdien train ik 3 x per week bij 1on1Panenka en begin ik weer richting mijn oude niveau te gaan. Ik heb eerst aangegeven waar ik aan wilde werken en daar paste Kayin zijn trainingen goed op af. Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen en dan zal je er zelf achter komen dat het hele waardevolle trainingen zijn.

Voetbalclub(s): ONS Sneek, VV Burgum & Noord Burgum

panenkaprofiel

– Huy Tran